Schoonheidsinstituut Nefertiti.

 

Het wordt uitgebaat door mezelf, Katty Van Pottelbergh.  Mijn opleiding genoot ik in het Studiecentrum voor esthetiek te Gent waar ik ook nog een extra jaar volgde en zo mijn Cidesco diploma behaalde (Comité International d‘Esthétique et de Cosmétologie).  Ondertussen had ik ook mijn opleiding voor medische pedicure voleindigd en een extra cursus voor voetrefloxologie en maquillage gevolgd.

Op mijn 22 ste in september 1988 ben ik met mijn zaak gestart.

Ik gaf mijn kennis graag door aan studenten in dag-en avondonderwijs.  Dit was een gevarieerd publiek maar wel boeiend.

 
Mijn zaak groeide langzaam maar zeker.

 
Mijn klanten genieten van een persoonlijke behandeling en een ontspannen sfeer.  Wat de dag van vandaag een prioriteit wordt voor vele mensen die nood hebben aan meer dan enkel de verzorging.
De prijzen zijn heel democratisch waardoor iedereen toegang krijgt tot mijn instituut.

De producten die gebruikt worden zijn Malu Wilz en La Mer.

 

La Mer is een toplijn die uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De waardevolle basis voor alle La Mer producten bevind zich in de Noordzee.
In een gepatenteerd en zeer zacht scheidingsproces werd uit de ruwe modder van de zee het exclusieve zeeslib-extract gewonnen. Het bevat in zeer hoge concentratie alle essentiële actieve ingrediënten van het zeeslib en veredelt alle producten van La Mer. De waardevolle samenstelling van het zeeslib-extract bereikte in korte tijd overtuigende verzorgingsresultaten bij de La Mer klanten. Schoonheid uit de zee!
Het La Mer zeeslib-extract schenkt intense en langdurige hydratatie, activeert de eigen functies van de huid en verbetert de elasticiteit. Een ander positief effect is de huid te voorzien van essentiële, onontbeerlijke mineralen.
La Mer biedt voor alle types en leeftijden een passende verzorging : Hydraterende verzorging voor jonge huiden, anti-aging voor rijpere huiden en voor zeer gevoelige en probleemhuiden is er een speciale MED-lijn. De producten van deze lijn zijn dermatologisch getest en meestal zonder parfum. Ze zijn geschikt voor gevoelige, droge huid, neurodermitis(eczeem), psoriasis, couperose en acne.
Meer uitleg ivm de producten vind je via
www.lamercosmetics.be
 


adress Haverheidelaan 3
9140
Temse
phone TEL: 03/7782109
GSM: 0476/875060
mail kattyvanpottelbergh@gmail.com

facebook twitter google